Насичене за смаком блюдо, яке сподобається прихильникам здорового харчування і тим, хто вважає за краще ситні страви: свинина добре поєднується з гарбузом, а гострий перець надає жаркому пікантності.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 500 гр.
 - Рослинна олія 3 ст. л.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Перець чилі 1 шт.
 - Часник 4 зуб.
 - Томатна паста 1 ст. л.
 - Кмин мелений 2 ч. л.
 - Цукор коричневий 1 ч. л.
 - Коріандр мелений ½ ч. л.
 - Кориця мелена ½ ч. л.
 - Сіль ½ ч. л.
 - Томати у власному соку 1 банка
 - Бульйон курячий слабосолений 750 мл.
 - Гарбуз (м’якоть без шкірки і насіння) 500 гр.
 
Кроки
- Гарбуз нарізають кубиком, цибулю – півкільцями.
 - Свинину промивають, обсушують і ріжуть на скибочки, співмірні гарбузовим шматочках.
 - У глибокій сковороді в розігрітій олії обсмажують дрібно порубані часник і гострий перчик, потім додають цибулю і пасерують кілька хвилин.
 - До обсмажених овочів кладуть м’ясо і готують все разом ще 7-10 хвилин, додавши трохи бульйону.
 - У сковороду до м’яса висипають кубики гарбуза, підмішують туди ж спеції, томатну пасту, трохи коричневого цукру і солі, томати у власному соку і бульйон, що залишився. Готують рагу під кришкою при слабкому нагріванні близько 25 хвилин.
 - Подають рагу в глибоких тарілках з підливою, що утворилася, посипаючи при бажанні гострим перцем і зеленню.
 
Насолоджуйтесь!


