Смачний і корисний гарбузовий крем-суп можна приготувати з додаванням селери. Порадуйте себе і близьких цікавим вітамінним обідом. Можна подавати з хлібом або сухариками.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз ½ кг.
- Селера ½ кг.
- Картопля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля порей 100 гр.
- Імбир 20 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Вершки 200 мл.
- Масло вершкове 80 гр.
Кроки
- Промиваємо овочі під водою і очищаємо їх від шкірки.
- Далі кожен інгредієнт нарізаємо дрібними кубиками.
- Каструлю нагріваємо на плиті з вершковим маслом. Обсмажуємо тут імбир протягом 1-2 хвилини.
- Додаємо сюди цибулю-порей. Продовжуємо пассеровку.
- Викладаємо овочі, що залишилися і готуємо ще одну хвилину.
- Заливаємо вміст водою. Солимо, посипаємо спеціями і варимо близько 30 хвилин. В кінці вливаємо вершки і збиваємо вміст блендером.
Готовий крем-суп можна розливати по порційних тарілках і пробувати. Готово!