Для початку, на сковороді обсмажуються яєчні млинці, після чого вони нарізаються соломкою і перекладаються в салатницю. Потім до них додається копчена курка, кукурудза і зелень. Далі все заправляється майонезом з часником і перемішується. У підсумку виходить дуже смачний і ситний салат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка копчена 100-150 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Кукурудза консервована 40 гр.
- Часник 1 зуб.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Петрушка 1 гілочка
- Крохмаль картопляний 1.5 ст. л.
- Сіль 1 щіпка
- Перець чорний мелений 1 щіпка
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Починаємо з приготування млинців. У відповідну ємність розбиваємо три яйця, додаємо туди сіль, крохмаль, чорний мелений перець за бажанням і ретельно все збиваємо виделкою або віночком, щоб не було грудочок.
- На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії, виливаємо туди третину яєчної маси і обсмажуємо з двох сторін приблизно по 30 секунд. Таким чином повинно вийти три яєчних млинця.
- Майонез перекладаємо в невелику ємність, додаємо до нього пропущений через прес часник і перемішуємо.
- Копчену курку дістаємо з упаковки і нарізаємо її соломкою. Обов’язково прибираємо кістки, якщо вони там є.
- Яєчні млинці також нарізаємо тонкою соломкою.
- Перекладаємо в салатницю копчену курку, млинці, консервовану кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Далі заправляємо все майонезом з часником, ретельно перемішуємо і подаємо салат до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.
Приємного апетиту!