Для початку обсмажуються куряче філе і яєчні млинці. Далі, в салатницю відправляється нарізана пекінська капуста, курка, млинці і яблука. Потім все заправляється майонезом, ретельно перемішується і подається до столу. Виходить дуже смачний і легкий салат для всієї родини.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Капуста пекінська 300-400 гр.
- Куряче яйце 2-3 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сік лимонний 1 ст. л.
- Рослинна олія для смаженння
Кроки
- Для початку ретельно промиваємо яблука під проточною водою, очищаємо їх, видаляємо серцевину і нарізаємо невеликими шматочками. Далі скроплюємо їх лимонним соком, щоб вони зберегли колір і перемішуємо.
- Куряче філе також добре промиваємо, обсушуємо його на паперовому рушнику і нарізаємо невеликими кубиками. На сковороді розігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому курку до рум’яності, періодично помішуючи на середньому вогні.
- Яйця розбиваємо в окрему ємність, додаємо до них сіль, чорний мелений перець за смаком, 1-2 ложки майонезу і добре збиваємо віночком.
- Далі випікаємо тонкі яєчні млинці на сковороді з двох сторін, після чого даємо їм охолонути, а потім звертаємо трубочкою і нарізаємо тонкими смужками.
- З пекінської капусти знімаємо верхні листи, а потім розрізаємо її кілька разів уздовж і нарізаємо невеликими кубиками.
- Перекладаємо пекінську капусту в салатницю, додаємо туди обсмажене куряче філе, яблука і яєчні млинці. Потім додаємо сіль, чорний мелений перець, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Розкладаємо готовий салат по тарілках і подаємо до столу в якості закуски або доповнення до основної страви. Приємного апетиту!