Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього овоча, які більш соковиті. Ковбаса підходить будь-якого сорту, але краще, яка більш суха. У цьому рецепті доповнимо салат плавленим сирком і свіжим огірком, але можна і без них.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста пекінська 150 гр.
- Ковбаса 100 гр.
- Сир плавлений 1 шт.
- Кукурудза консервована 3 ст. л.
- Огірок ½ шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Пекінка ополіскується під холодною водою, трохи обсушується серветкою і шаткується тонкою соломкою. Потім відразу кладеться в посуд для приготування салату.
- Обрана ковбаса очищається від оболонки, нарізається невеликими кубиками і перекладається до пекінки.
- Холодний плавлений сирок нарізається такими ж кубиками, як і ковбаса, і перекладається до решти інгредієнтів.
- На такі ж кубики шаткується промитий і обсушений свіжий огірок.
- Потім до цих інгредієнтів кладеться консервована кукурудза. Салат посипається сіллю з сумішшю перців. Потім до нього кладеться за смаком майонез і салат акуратно перемішується.
Приготований з пекінської капусти, ковбаси і кукурудзи салат пробується на смак і подається до столу на порційних тарілках. Приємного апетиту!