Салат з ковбасою, пекінською капустою і кукурудзою

Салат з ковбасою, пекінською капустою і кукурудзою

Варіантом повсякденного салату і замість тих, які досить приїлися, може бути у вас закуска на основі пекінської капусти з ковбасою і кукурудзою. Для салату вибираються невеликі качани цього овоча, які більш соковиті. Ковбаса підходить будь-якого сорту, але краще, яка більш суха. У цьому рецепті доповнимо салат плавленим сирком і свіжим огірком, але можна і без них.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
40 хвДрук
  • Пекінка ополіскується під холодною водою, трохи обсушується серветкою і шаткується тонкою соломкою. Потім відразу кладеться в посуд для приготування салату.
  • Обрана ковбаса очищається від оболонки, нарізається невеликими кубиками і перекладається до пекінки.
  • Холодний плавлений сирок нарізається такими ж кубиками, як і ковбаса, і перекладається до решти інгредієнтів.
  • На такі ж кубики шаткується промитий і обсушений свіжий огірок.
  • Потім до цих інгредієнтів кладеться консервована кукурудза. Салат посипається сіллю з сумішшю перців. Потім до нього кладеться за смаком майонез і салат акуратно перемішується.

Приготований з пекінської капусти, ковбаси і кукурудзи салат пробується на смак і подається до столу на порційних тарілках. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь