Кабачок є настільки універсальним овочем, що з нього можна готувати, як солодкі, так і ситні страви на обід або вечерю. Наприклад, кабачкові оладки з фаршем, їх дуже смачно подавати на стіл зі сметаною або салатом зі свіжих овочів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Фарш з індчки 250 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Кефір 70 мл.
- Часник 1 зуб.
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Кабачок помийте, наріжте невеликими шматками.
- Кабачок, часник і шматочки індички складіть в блендер, подрібніть.
- В отриману масу додайте яйце, кефір і знову перемішайте інгредієнти за допомогою блендера.
- Кабачкову масу перекладіть в миску, додайте борошно, сіль і спеції, добре перемішайте.
- Смажте оладки на рослинній олії з обох сторін до рум’яного кольору.
Подавайте кабачкові оладки зі сметаною. Смачного!