Покроковий рецепт приготування оладок з кабачків з ковбасою

оладки з кабачків з ковбасою

Різновидів кабачкових оладок настільки багато, що кожен може знайти рецепт на свій смак. Якщо додати в тісто трохи вареної ковбаси, то оладки будуть більш ситними і навіть остиглими вони відмінно підійдуть для перекусу.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
50 хвДрук
  • Кабачок помийте, натріть на тертці, посоліть, потім відіжміть від соку. Додайте манну крупу, перемішайте.
  • Цибулю і петрушку дрібно наріжте, також додайте яйце і мелений перець. Перемішайте тісто.
  • Ковбасу наріжте дрібними кубиками. Додайте в тісто просіяне борошно і ковбасу, перемішайте.
  • Викладайте тісто на розігріту сковороду і смажте оладки з обох сторін.

Готово. Оладки подавайте зі свіжими овочами або сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь