Як просто і смачно посмажити оладки з кабачків і моркви?

оладки з кабачків і моркви

Смачні овочеві оладки з молодого кабачка, моркви і ріпчастої цибулі. У літній сезон – це саме ходове блюдо, інгредієнти для якого завжди під рукою. Рецепт приготування оладок не викличе ніяких труднощів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Кабачки помийте, натріть на тертці і перекладіть в миску.
  • Моркву помийте, очистіть і натріть на тертці.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте півкільцями.
  • До овочів додайте борошно, яйце, подрібнений часник, сіль і мелений перець.
  • Зелень помийте, порубати ножем, додайте в тісто і перемішайте.
  • На розігріту сковороду влийте рослинну олію, викладіть тісто для оладок і смажте їх до золотистого кольору на помірному вогні.

Оладки виходять ніжними і соковитими, подавайте їх в гарячому вигляді.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь