Пишні оладки з кабачків на кефірі з содою

оладки з кабачків на кефірі з содою

Оладки з кабачків виходять пишними, ситними і соковитими. Готуються вони просто і швидко, навіть вранці можна легко замісити тісто і посмажити їх до сніданку. Найкраще для приготування оладок брати молоді кабачки з тонкою шкіркою.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Кабачок помийте і натріть на тертці. Кабачкову масу відіжміть від соку.
  • Ріпчасту цибулю і кріп дуже дрібно наріжте.
  • Змішайте кабачок, цибулю і кріп, додайте кефір і яйце.
  • Посоліть, приправте тісто, додайте соду, борошно і добре перемішайте.
  • Столовою ложкою викладайте тісто на розігріту сковороду і смажте з двох сторін до рум’яного кольору.

Оладки добре піднімаються і виходять пишними. Промокніть їх від жиру на паперових серветках і подавайте на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь