Дуже смачні оладки з кабачків і картоплі

оладки з кабачків і картоплі

Кабачково-картопляні оладки-смачне і універсальне блюдо, яке можна подати окремо або доповнити ними м’ясні страви. У літній та осінній період це блюдо особливо актуально.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Кабачок помийте, натріть на тертці, залиште на 10 хвилин, потім відіжміть від соку.
  • Ріпчасту цибулю, часник і петрушку дуже дрібно наріжте. Картоплю натріть на крупній тертці.
  • Подрібнені овочі і зелень перекладіть в миску.
  • Додайте до овочів борошно, яйце, сіль і мелений перець.
  • На розігріту сковороду влийте рослинну олію, столовою ложкою викладайте тісто, формуйте округлі оладки і смажте їх з двох сторін.

Готові оладки промокніть від жиру на паперових рушниках, потім подавайте на стіл зі сметаною і свіжою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь