Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд готується дуже просто, і смак не відрізнятиметься від традиційних варіантів. Інгредієнти для борщу беремо класичні: м’ясо, картопля з буряком, морквою, капустою та цибулею. У цьому рецепті варимо борщ із яловичиною. Основний час витрачається на підготовку овочів. Всі продукти одночасно закладаємо в чашу та готуємо на програмі «Суп», яка є в «Редмонді».
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 400 гр.
- Картопля 4 шт.
- Капуста білокачанна 450 гр.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Буряк 2 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Вода 2.5 л.
Кроки
- Яловичину для борщу промийте під проточною водою та наріжте середніми шматочками.
- Почистіть та промийте вказані в рецепті овочі. Буряк і моркву подрібніть на великій тертці або наріжте тонкою соломкою. Цибулю наріжте невеликими кубиками.
- Капусту наріжте тонкою соломкою і руками трохи перетріть, щоб зменшилася в об’ємі. Капустяний сік злийте.
- Картоплю розріжте на брусочки і помістіть у посуд з холодною водою, щоб не потемніла.
- У чашу мультиварки “Редмонд” перекладіть нарізку м’яса з овочами. Томатну пасту розведіть у холодній воді та перелийте в чашу. На свій смак додайте сіль з будь-якими приправами і залийте інгредієнти водою. Кришку мультиварки закрийте. Увімкніть програму «Суп» та «старт». Час приготування борщу – 1,5 години.
Приготовлений у мультиварці класичний борщ сервіруйте до гарячого столу, доповнивши його свіжою петрушкою. Смачного!