Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд

Класичний борщ з буряком у мультиварці Редмонд готується дуже просто, і смак не відрізнятиметься від традиційних варіантів. Інгредієнти для борщу беремо класичні: м’ясо, картопля з буряком, морквою, капустою та цибулею. У цьому рецепті варимо борщ із яловичиною. Основний час витрачається на підготовку овочів. Всі продукти одночасно закладаємо в чашу та готуємо на програмі «Суп», яка є в «Редмонді».

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Яловичину для борщу промийте під проточною водою та наріжте середніми шматочками.
  • Почистіть та промийте вказані в рецепті овочі. Буряк і моркву подрібніть на великій тертці або наріжте тонкою соломкою. Цибулю наріжте невеликими кубиками.
  • Капусту наріжте тонкою соломкою і руками трохи перетріть, щоб зменшилася в об’ємі. Капустяний сік злийте.
  • Картоплю розріжте на брусочки і помістіть у посуд з холодною водою, щоб не потемніла.
  • У чашу мультиварки “Редмонд” перекладіть нарізку м’яса з овочами. Томатну пасту розведіть у холодній воді та перелийте в чашу. На свій смак додайте сіль з будь-якими приправами і залийте інгредієнти водою. Кришку мультиварки закрийте. Увімкніть програму «Суп» та «старт». Час приготування борщу – 1,5 години.

Приготовлений у мультиварці класичний борщ сервіруйте до гарячого столу, доповнивши його свіжою петрушкою. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь