Справжній тайський том ям у домашніх умовах

Суп том ям на слуху навіть у тих, хто не був у Південно-Східній Азії. А ця страва була придумана саме в тому регіоні. Це смачний і наваристий суп із легким цитрусовим ароматом та яскравими гострими нотками.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 55 хвДрук
  • Наріжте лемонграс та імбир. Листя кафір лайма порвіть.
  • У гарячий курячий бульйон покладіть лемонграс, імбир, гострий перець та листя лайма. Дайте бульйону покипіти 5 хвилин.
  • Печериці наріжте часточками.
  • Ріпчасту цибулю і помідори наріжте часточками.
  • Креветки очистіть і зробіть надріз уздовж спинки до хвоста.
  • Додайте в суп цибулю та гриби, хвилин через 10 викладіть помідори та рибний соус, перемішайте, доведіть до кипіння і через пару хвилин зніміть каструлю з вогню.
  • Наприкінці додайте сіль, цукор та лимонний сік.

Додайте в тому ям подрібнену кінзу і подавайте на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь