Гарбузовий смузі в блендері в домашніх умовах

У чашу блендера відправляється нарізаний банан, яблуко і натертий на дрібній тертці гарбуз. Далі туди додається мед, мелена кориця та лимонний сік. Все збивається і при необхідності в смузі вливається холодна вода. У результаті виходить дуже смачний, ароматний і корисний напій.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Банан добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в чашу блендера.
  • Яблуко також промиваємо, вирізаємо серцевину, очищаємо від шкірки та нарізаємо невеликими шматочками. Відправляємо його до банану.
  • Гарбуз розрізаємо на кілька частин, очищаємо його від шкірки і видаляємо пухку частину з насінням. Потім натираємо її на дрібній тертці (таким чином, смузі вийде більш однорідним) і відправляємо в блендер до інших інгредієнтів.
  • Тепер вливаємо лимонний сік, додаємо мед та мелену корицю. Для ще більшого аромату можна також додати мелений кардамон, гвоздику та мускатний горіх.
  • Збиваємо всі інгредієнти за допомогою блендера, доки не вийде однорідна консистенція, схожа на пюре. Можна злегка його розбавити, додавши трохи холодної води.

Розливаємо готовий смузі з гарбуза по склянках, прикрашаємо листочками м’яти, гарбузовим насінням і подаємо до столу як сніданок або корисний перекус. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь