Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 4 шт.
- Картопля 4 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Огірок маринований 5 шт.
- Горошок зелений консервований 1 банка
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець чорний горошок 4 шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Зелень за смаком
Кроки
- Відварюємо свинячі язики у воді з сіллю, лавровим листям і горошинами чорного перцю. На це піде, приблизно, півтори години.
- В окремій каструлі відварюємо картоплю, моркву і курячі яйця.
- Відварені продукти охолоджуємо. Очищаємо яйця і моркву, після ріжемо їх кубиками.
- Також чинимо і з картоплею.
- Подрібнюємо і мариновані огірки.
- Готові язики акуратно очищаємо за допомогою ножа.
- Після чого також їх ріжемо кубиками. З’єднуємо всі продукти в загальній мисці, доповнюємо їх горошком, сіллю, перцем, зеленню і майонезом.
Олів’є зі свинячим язиком готове. Діліть на порції і подавайте до столу!