Овочеве рагу завжди виходить ситним, навіть не дивлячись на відсутність в його складі м’яса. Його можна готувати в звичайні дні і навіть під час посту.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 370 гр.
- Морква 1 шт.
- Картопля 700 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 3 ст. л.
- Масло вершкове 20 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Картоплю помийте, очистіть і наріжте кубиками. Перекладіть картоплю в каструлю і влийте воду.
- Капусту помийте, наріжте тонкою соломкою і додайте до картоплі. Каструлю прикрийте кришкою, поставте на середній вогонь і тушкуйте 10 хвилин.
- На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте подрібнену цибулю і моркву до м’якості. Потім додайте в зажарку томатну пасту, перемішайте і продовжуйте тушкувати ще 3-4 хвилини.
- Перекладіть зажарку в каструлю, перемішайте і продовжуйте тушкувати овочеве рагу на повільному вогні до готовності картоплі.
- В кінці блюдо посоліть, приправте і дайте настоятися од кришкою 5-7 хвилин.
Овочеве рагу з картоплею і капустою готове, можна подавати його на стіл.