Як приготувати овочеве рагу з капустою і картоплею в каструлі

Овочеве рагу завжди виходить ситним, навіть не дивлячись на відсутність в його складі м’яса. Його можна готувати в звичайні дні і навіть під час посту.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Картоплю помийте, очистіть і наріжте кубиками. Перекладіть картоплю в каструлю і влийте воду.
  • Капусту помийте, наріжте тонкою соломкою і додайте до картоплі. Каструлю прикрийте кришкою, поставте на середній вогонь і тушкуйте 10 хвилин.
  • На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте подрібнену цибулю і моркву до м’якості. Потім додайте в зажарку томатну пасту, перемішайте і продовжуйте тушкувати ще 3-4 хвилини.
  • Перекладіть зажарку в каструлю, перемішайте і продовжуйте тушкувати овочеве рагу на повільному вогні до готовності картоплі.
  • В кінці блюдо посоліть, приправте і дайте настоятися од кришкою 5-7 хвилин.

Овочеве рагу з картоплею і капустою готове, можна подавати його на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь