Основою для бутербродів служить батон. Головне, щоб він був повітряним і ніжним. Найкраще вибирати шпроти перевірених виробників, а помідори – пружні і щільні.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 150 гр.
- Шпроти в олії 1 банка
- Помідор 3 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сир 50 гр.
- Часник 1 зуб.
Кроки
- Займемося приготуванням соусу. У невелику миску викладаємо 2 столові ложки майонезу. Слідом відправляємо заздалегідь очищений і подрібнений зубчик часнику. Перемішуємо соус.
- Тепер нам знадобиться три невеликих помідора. Спочатку їх потрібно промити і обтерти, а потім нарізати круглими скибочками невеликої товщини. На кожен шматочок батона поміщається 2 скибочки.
- Нарізаємо батон. Кожну скибочку змащуємо соусом, розподіляємо його ложкою по поверхні. Поверх соусу викладаємо помідори.
- Відкриваємо банку зі шпротами. Олію потрібно злити, а шпроти викласти поверх томатів. На кожен бутерброд необхідно викласти 3 рибки.
- Натираємо шматочок сиру на дрібній тертці. Посипаємо бутерброди. Поки будемо викладати заготовки на деко з фольгою, необхідно розігріти духову шафу. Ставимо всередину духовки деко з бутербродами. Томимо їх 15 хвилин при температурі 190 градусів.
Приємного апетиту!