Що може бути краще, ніж соковита, хрустка і неймовірно смачна маринована капуста? З цим рецептом готувати таку капусту ви зможете практично кожен день, адже на її приготування йде зовсім небагато часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Капуста білокачанна 1 кг.
- Оцет столовий 9% 70 мл.
- Часник 2 зубці
- Морква 1 шт.
- Гвоздика 3 шт.
- Паприка 1 ч. л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець духмяний горошком 5 шт.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Вода ½ л.
Кроки
- Капусту нарізаємо досить великими шматками.
- Нарізаємо моркву кружечками і додаємо її до капусти разом зі спеціями.
- Засипаємо в воду цукор і сіль, доводимо суміш до кипіння.
- У трохи остиглий маринад додаємо оцет і заливаємо ним капусту. Також додаємо рослинну олію.
- Капусту накриваємо кришкою і відправляємо в прохолодне місце приблизно на 12 годин.
Приємного апетиту!