М’ясні кульки в супі з квасолею сподобаються дітям, до того ж таке перше блюдо виходить дієтичним, хоч і містить м’ясо. Серед інгредієнтів для цього рецепта є кабачок, що надає супчику свіжості і літнього настрою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вода 2 л.
- Лист лавровий 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль за смаком
- Приправа для супу за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Кабачок 1 шт.
- Фарш із яловичини 200 гр.
- Квасоля біла 400 гр.
Кроки
- З яловичого фаршу зліпити фрикадельки розміром не більше 2 см.
- Очищену і вимиту моркву крупно натерти, а кабачок нарізати кубиком. Обсмажити овочі з олією.
- Додати до піджарки подрібнений помідор, у якого попередньо потрібно зняти шкірку.
- У киплячу воду додати спеції і сіль, потім покласти туди цілу цибулину і акуратно опустити в бульйон фрикадельки.
- Через кілька хвилин цибулину дістати, перекласти в суп піджарку, а через 5-6 хвилин – квасолю. Довести страву до смаку і готувати на маленькому вогні під кришкою ще близько 5 хвилин.
Подавати гарячим з сирними крекерами або скибочкою чорного хліба.