Простий і смачний рецепт квасолевого супу з фрикадельками

рецепт квасолевого супу з фрикадельками

М’ясні кульки в супі з квасолею сподобаються дітям, до того ж таке перше блюдо виходить дієтичним, хоч і містить м’ясо. Серед інгредієнтів для цього рецепта є кабачок, що надає супчику свіжості і літнього настрою.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • З яловичого фаршу зліпити фрикадельки розміром не більше 2 см.
  • Очищену і вимиту моркву крупно натерти, а кабачок нарізати кубиком. Обсмажити овочі з олією.
  • Додати до піджарки подрібнений помідор, у якого попередньо потрібно зняти шкірку.
  • У киплячу воду додати спеції і сіль, потім покласти туди цілу цибулину і акуратно опустити в бульйон фрикадельки.
  • рецепт квасолевого супу з фрикадельками
    Через кілька хвилин цибулину дістати, перекласти в суп піджарку, а через 5-6 хвилин – квасолю. Довести страву до смаку і готувати на маленькому вогні під кришкою ще близько 5 хвилин.

Подавати гарячим з сирними крекерами або скибочкою чорного хліба.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь