Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими громадянами. Часто в грецький салат додають листя салату. Але в рецепті, який представлений до вашої уваги, даний інгредієнт замінений на пекінську капусту. І вийшло анітрохи не гірше.
Що ж потрібне для приготування грецького салату з пекінською капустою
Готуємо необхідні інгредієнти.
Інгредієнти
Порції: –+
- Огірок 200 гр.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 200 гр.
- Капуста пекінська 150 гр.
- Сир Фета 100 гр.
- Оливки 100 гр.
- Олія оливкова 4 ст. л.
- Кріп 1 пучок
- Оцет яблучний 6% 2 ст. л.
- Сіль за смаком
На порцію
Калорії: 136 ккал
Білки: 1.5 г
Жири: 12.4 г
Вуглеводи: 4.7 г
Кроки
- Огірок промиваємо та нарізаємо кубиком середнього розміру.
- Миємо болгарський перець, позбавляємося кісточок і нарізаємо його тонкими смужками.
- Далі необхідно вимити помідори та нарізати їх кубиками середнього розміру.
- Оливки нарізаємо кружальцями.
- Нарізані овочі необхідно змішати у глибокому салатнику, додавши до них нарізаний кріп.
- Злегка промиваємо пекінську капусту і дрібно шаткуємо її. Відправляємо нарізану капусту до решти овочів.
- Присмачуємо салат оливковою олією та яблучним оцтом.
- “Фету” нарізаємо великим кубиком і відправляємо в салат.
- Все ретельно перемішуємо, при необхідності солимо і знову перемішуємо.