Олів’є з червоною рибою на святковий стіл – це смачне та просте у виконанні частування, яке точно урізноманітнить меню. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак та апетитний вигляд салату. Для простого приготування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Інгредієнти
Порції: –+
- Лосось слабосолоний 100 гр.
- Картопля 2 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Огірок солоний 2 шт.
- Кріп 5 гр.
- Майонез столовий молочний 2 гр.
- Сіль за смаком
- Цибуля червона ½ шт.
Кроки
- Заздалегідь відварюємо картоплю в шкірці, остуджуємо її та очищаємо. Ріжемо невеликим кубиком.
- Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиком невеликим.
- Очищаємо червону цибулю від лушпиння і подрібнюємо ножем.
- Невеликим кубиком обробляють червону рибу.
- Також чинимо і з маринованими огірками.
- Всі продукти з’єднуємо в одному салатнику, доповнюємо їх подрібненим кропом, майонезом та сіллю. Перемішуємо.
Олів’є з червоною рибою на святковий стіл готовий. Частуйтесь!