Аджика з помідорів і яблук на зиму

Аджика з помідорів і яблук

Аджика з помідорів і яблук на зиму – це соус, який додає пікантності і соковитості будь-якому домашньому блюду. Якщо ви хочете спробувати новий і цікавий смак, то обов’язково спробуйте наш рецепт аджики з помідорів з додаванням яблук. Він дуже простий у приготуванні!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Добре промиваємо помідори і прокручуємо їх через м’ясорубку.
  • Також прокручуємо через м’ясорубку ріпчасту цибулю. Відправляємо її до маси з помідорів.
  • Подрібнюємо через м’ясорубку яблука.
  • Наступний продукт для подрібнення – гострий перець.
  • Очищаємо від насіння болгарський перець. Його також подрібнюємо. Овочі доповнюємо рослинною олією, доводимо до кипіння і варимо одну годину на невеликому вогні.
  • Через годину додаємо в масу подрібнений часник.
  • Сюди ж відправляємо сіль і цукор. Варимо ще 30 хвилин, періодично помішуючи.
  • У стерилізовані банки вливаємо по столовій ложці оцту.
  • Розливаємо по банках гарячий продукт.
  • Закриваємо кришками, перевертаємо догори дном і залишаємо до повного охолодження.

Аджика з помідорів і яблук на зиму готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь