Аджика з помідорів з петрушкою

Аджика з помідорів з петрушкою порадує вас не тільки яскравим смаком, але і апетитним ароматом. Така заготовка точно нікого не залишить байдужим і не затримається довго на ваших полицях. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Порції – 3 л.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Промиваємо овочі. Помідори і перці обробляємо на довільні частини. При бажанні, з помідорів можна зняти шкірку. Так заготовка вийде більш ніжною.
  • Всі інгредієнти прокручуємо через м’ясорубку. Гострий перець і часник перемелює окремо. Подрібнюємо петрушку.
  • У каструлю відправляємо масу з помідорів і солодкого перцю. Кип’ятимо вміст і варимо близько 20 хвилин, періодично помішуючи.
  • Додаємо сюди сіль, цукор, рослинну олію і оцет. Знову все кип’ятимо і варимо ще 15 хвилин. Перемішуємо, щоб не допустити пригорання.
  • Доповнюємо масу подрібненим часником і гострим перцем. Перемішуємо і варимо 10 хвилин.
  • Далі додаємо подрібнену петрушку. Знову перемішуємо і варимо протягом 10 хвилин.
  • Підготуємо простерилізовані банки з кришками. Найкраще використовувати ємності невеликого обсягу.
  • Розливаємо гарячий продукт по банках, закриваємо їх кришками.
  • Перевертаємо заготовки догори дном, вкутуємо ковдрою і даємо їм повністю охолонути. Після можна забирати на зберігання.

Аджика з помідорів з петрушкою готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь