Борщ з куркою в мультиварці

Борщ із куркою у мультиварці буде у вас дієтичним варіантом цієї страви, та й курка вариться швидше. Для борщу важливим моментом є насиченість кольору, тому буряки підготуємо окремо, але можна використовувати запечені або мариновані. Смак борщу з куркою в цьому рецепті доповнимо грибами.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 45 хвДрук
  • Відразу підготуйте всі інгредієнти для борщу. Овочі почистіть, промийте та наріжте невеликими шматочками довільної форми. У чашу мультиварки перекладіть нарізку картоплі.
  • До неї додайте подрібнену моркву з цибулею і покладіть томатну пасту.
  • Капусту для борщу, особливо пізніх сортів, подрібніть за допомогою блендера.
  • Потім її перекладіть у чашу до інших овочів.
  • Куряче м’ясо розріжте на середні шматочки, і щоб прибрати жир, поваріть його 5 хвилин в окремій каструлі. Перекладіть курку в чашу і додайте лавровий лист із сіллю на свій смак.
  • Налийте в чашу 2 літри чистої води і увімкніть програму «Суп» на певний час за замовчуванням.
  • Буряк наріжте шматочками та заздалегідь відваріть на пару до готовності. Це можна зробити одночасно з варінням борщу, якщо дозволяє мультиварка.
  • Відварений на пару буряк подрібніть так само, як і капусту за допомогою блендера.
  • Після завершення програми «Суп», подрібнений буряки перекладіть у борщ.
  • Печериці промийте, наріжте слайсами, протягом 5 хвилин обсмажте на сковорідці і додайте до борщу, що надасть страві особливий грибний аромат.
  • На будь-якій програмі борщ доведіть до кипіння. Потім додайте до нього дрібно нашатковану зелень. Залишіть борщ у режимі «Підігрів» на 30 хвилин для настоювання.

Приготовлений у мультиварці борщ з куркою можете сервірувати до обіду. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь