Бутерброди з авокадо на сніданок виглядають шалено апетитно. Добре збалансований сніданок із таким частуванням стане чудовим початком дня і надовго надасть організму насичення. Смачна страва готується зовсім не складно. Процес реалізації займе трохи більше п’ятнадцяти хвилин.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб 3 скибочки
- Куряче яйце 3 шт.
- Авокадо 140 гр.
- Рослинна олія 1 ч. л.
- Помідор 100 гр.
- Лимон ½ шт.
- Базилік свіжий 4 гілки
- Часник 1 зубець
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 122 ккал
Білки: 5.4 г
Жири: 8.9 г
Вуглеводи: 3.8 г
Кроки
- Збираємо продукти за списком.
- Сковорідку з олією, розміщуємо на помірному полум’ї і даємо прогрітися. Розбиваємо яйця і готуємо, доки не схопиться білок.
- Жовток залишаємо за бажанням рідким або накриваємо кришкою і даємо приготуватися. Перекладаємо яйця на тарілку.
- Промиваємо авокадо і розрізаємо вздовж. Виймаємо кісточку. Звільняємо плід від шкірки. М’якуш нарізаємо дрібним кубиком.
- Помідор та зелень промиваємо та обсушуємо. Подрібнюємо. Декілька листків базиліка залишаємо для прикраси.
- Нарізку перекладаємо в ємність та поливаємо лимонним соком.
- Солимо і перчимо на смак. Розмішуємо.
- Порізаний хліб підрум’янюємо на сухій сковорідці або тостері.
- По тосту розподіляємо салат.
- На кожен шматок кладемо смажене яйце. При необхідності солимо і перчимо. Прикрашаємо листочками базиліка.
Відразу подаємо, доки хліб не розмок.
Смачного!