Добова капуста пелюстка з буряком швидкого приготування

капуста пелюстка швидкого приготування

Яскрава, соковита і в міру гостра капуста пелюстка. На свій смак ви можете збільшити кількість часнику і зробити її ще більш пікантною. Для приготування цієї закуски краще вибирати капусту середніх або пізніх сортів.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
36 год 30 хвДрук
  • Овочі помийте і очистіть. Буряк натріть на крупній тертці, моркву наріжте тонкими кружечками, часник – пластинками.
  • Качан капусти наріжте великими квадратами.
  • Скляні банки попередньо помийте і простерилизуйте. Покладіть в них капусту, буряк, моркву і часник шарами, добре утрамбуйте овочі.
  • Приготуйте маринад. У каструлю влийте воду, розведіть в ній сіль, цукор, додайте лавровий лист і перець, влийте рослинну олію. Маринад поставте на вогонь, доведіть до кипіння, додайте оцет і зніміть з плити.
  • Влийте маринад в банки, залиште їх при кімнатній температурі до повного охолодження, потім щільно закрийте кришками і приберіть в холодильник. Через 1-1, 5 доби капуста пілюска буде готова.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь