Домашня пастила з яблук в духовці

Домашня пастила з яблук в духовці

Смачний і корисний домашній десерт можна приготувати з яблук. Оцініть яскравий рецепт пастили в духовці. Порадуйте своїх рідних або гостей. Можна подавати до гарячого чаю.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
7 год 0 хвДрук
  • Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і ділимо на кубики невеликого розміру. Перекладаємо шматочки в каструлю.
  • Додаємо цукор і млоїмо продукт на слабкому вогні, поки не утворюється кашка.
  • В кінці готування додаємо корицю за смаком. Але можна обійтися і без неї.
  • Подрібнюємо масу за допомогою блендера.
  • Маса повинна виглядати як однорідне пюре.
  • Рівномірно розподіляємо яблучне пюре по деко з пергаментом.
  • Розігріваємо духовку до 100 градусів. Підсушуємо заготовку близько 7 годин з прочиненими дверцятами.
  • Готову пастилу акуратно відокремлюємо від пергаменту і ділимо на рівні частини.
  • Складаємо шматки один на одного.
  • Далі частування можна розрізати на невеликі шматочки. За бажанням, пастилу можна прикрасити цукровою пудрою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь