Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.
Інгредієнти
Порції: –+
- Буряк 590 гр.
- Майонез столовий молочний 200 гр.
- Цукор-пісок 1 ч. л.
- Петрушка 1 пучок
- Оцет столовий 9% 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Буряк варимо до готовності. Даємо йому охолонути, зрізаємо шкірку.
- Пропускаємо буряк через м’ясорубку, додаємо майонез, сіль і перець за смаком.
- Петрушку промиваємо, добре обсушуємо, дрібно рубаємо ножем. Змішуємо ікру з зеленню.
- Викладаємо ікру в суху стерильну банку, закочує сухий стерильною кришкою. Ставимо на зберігання в холодильник.
Приємного апетиту!