Дуже смачна ікра з буряка з майонезом на зиму

Буряк і майонез – завжди відмінне поєднання. Використовуємо цей соус і в заготівлі. Така ікра відмінно підійде в ролі салату до гарячих страв.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
40 хвДрук
  • Буряк варимо до готовності. Даємо йому охолонути, зрізаємо шкірку.
  • Пропускаємо буряк через м’ясорубку, додаємо майонез, сіль і перець за смаком.
  • Петрушку промиваємо, добре обсушуємо, дрібно рубаємо ножем. Змішуємо ікру з зеленню.
  • Викладаємо ікру в суху стерильну банку, закочує сухий стерильною кришкою. Ставимо на зберігання в холодильник.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь