Дуже смачні деруни з фаршем і сиром

Додавання сиру до картопляних дерунів з фаршем, додасть страві нові смакові нотки. Сир або кладуть в начинку, або запікають деруни в духовці – під сирною скоринкою. У цьому рецепті вам пропонується не менш смачний варіант – змішати терту картоплю з фаршем і сиром. Смажимо деруни на сковорідці. Позитивно позначаться на смаку дерунів спеції і свіжа зелень.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Очистити і промити під холодною водою картоплю. Куряче м’ясо подрібнити в фарш будь-яким способом. Очистити цибулину.
  • Очищену картоплю натерти на дрібній або середній тертці разом з цибулиною. Окремо натерти шматочок твердого сиру. Ці натерті інгредієнти покласти в глибокий посуд, додати до них куряче яйце, по одній столовій ложці сметани і борошна, посолити і поперчити на свій смак.
  • Ложкою, ці інгредієнти добре перемішати до однорідного стану.
  • У сковорідці розігріти рослинну олію. Замішане тісто викладати в гарячу олію столовою ложкою, формуючи невеликі деруни. Обсмажити їх на середньому вогні до рум’яної хрусткої скоринки з обох сторін.
  • З обсмажених дерунів серветкою видалити зайву олію.

Перекласти деруни на блюдо і подати до столу, доповнивши їх овочами і сметаною. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь