Як приготувати деруни з фаршем і грибами

Звичні деруни з фаршем можна оновити, додавши до них будь-які гриби, адже ці інгредієнти добре дружать між собою і створюють нові відтінки смаку. Готуємо деруни способом з начинкою упереміш, що швидше і простіше традиційного. Це смачне і соковите блюдо подається до столу тільки свіжоприготованим і гарячим.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуйте в зазначеній кількості всі продукти для цієї страви. Картоплю почистіть, добре промийте і подрібніть на дрібній або середній тертці. Додайте до тертої картоплі подрібнену цибулю.
  • Печериці почистіть, промийте, дрібно наріжте і обсмажте в розігрітій олії без додавання солі.
  • Потім обсмажені гриби перекладіть до натертої картоплі і видавіть лимонного соку, щоб картопля не потемніла. Цю масу посоліть, поперчіть і ложкою перемішайте.
  • Потім до неї перекладіть м’ясний фарш, розбийте одне яйце і перемішайте ще раз і до однорідного стану.
  • Картопляна маса не повинна бути рідкою, що залежить від сорту картоплі, тому до неї можна додати трохи борошна або замість яйця тільки жовток.
  • Розігрійте в сковорідці рослинну олію. Ложкою викладайте в олію замішане тісто, формуючи невеликі деруни.
  • Обсмажуйте деруни не невеликому вогні і до рум’яного кольору на обох сторонах.
  • З приготованих дерунів серветкою приберіть зайву олію , перекладіть їх на порційні тарілки, красиво декоруйте і подайте до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь