Смачні, ніжні і ароматні оладки можна приготувати з кабачків. Їх будуть за обидві щоки наминати і дорослі, і діти.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 1 шт.
- Кефір 1 ст.
- Борошно пшеничне 1 ст.
- Куряче яйце 2 шт.
- Часник ½ зуб.
- Кріп 1 гілочка
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Кабачок помийте, очистіть від шкірки і натріть на тертці.
- Кріп промийте, дрібно порубати ножем і додайте до кабачків.
- В окремій мисці збийте яйця, кефір і борошно.
- Потім змішайте вміст двох мисок, посоліть тісто за смаком.
- Смажте оладки на рослинній олії з двох сторін до рум’яного кольору. Подати кабачкові оладки можна зі сметаною або натуральним йогуртом.
Смачного!