Часник робить страви з гарбузом більш пікантними і ароматними. Хрусткі, підсмажені скибочки гарбуза, щедро присмачені часником, підійдуть і в якості закуски, і як гарнір для м’ясних страв. Добре поєднується з часником свіжа зелень, якою можна прикрасити блюдо з гарбуза.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 200 гр.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Борошно пшеничне за смаком
- Часник за смаком
- Кріп ½ пучка
- Спеції та Приправи за смаком
Кроки
- Очищений гарбуз нарізають скибочками, товщина яких повинна становити близько 0,5 см.
- Нарізаний овоч складають в глибоку миску, пересипають сіллю і залишають пускати сік.
- Приблизно через півгодини можна обсушити скибочки гарбуза і вмочити їх з усіх боків в борошні.
- Часник і кріп дрібно рубаються, до них додають приправу.
- Підготовлені скибочки обсмажуються в розігрітій олії до красивого золотистого кольору, а після складаються в миску, де пересипаються свіжим часником і кропом зі спеціями.
Блюдо можна їсти як гарячим, так і подавати в якості закуски в охолодженому вигляді.