Дуже смачний салат з селерою і тунцем

салат з селерою і тунцем

У салатницю відправляються нарізані варені яйця, огірки, стебла селери і консервований тунець. Потім все збризкують лимонним соком, туди додається сіль, чорний мелений перець, майонез, все перемішується і подається до столу на салатних листках.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
40 хвДрук
  • Відварені курячі яйця очищаємо і довільно нарізаємо невеликими шматочками. Далі перекладаємо їх в ємність, в якій будемо змішувати всі інші інгредієнти.
  • Огірки добре промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, нарізаємо невеликим кубиком і відправляємо в ємність з яйцями. При бажанні можна зрізати шкірку.
  • Далі розкриваємо банку з тунцем, виливаємо звідти всю рідину і перекладаємо рибу до інших інгредієнтів. За допомогою вилки розминаємо її на більш дрібні шматочки.
  • Тепер займаємося селерою. Стебла ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику і нарізаємо їх дрібним кубиком. Відправляємо селеру в ємність з тунцем, огірком, яйцями і скроплюємо все лимонним соком.
  • Далі додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком і акуратно все перемішуємо.
  • Потім заправляємо салат майонезом (при бажанні його можна замінити грецьким йогуртом) і ретельно перемішуємо. Якщо є час, то прибираємо все ненадовго в холодильник, щоб блюдо стало смачніше.
  • Тепер викладаємо на дно салатника промиті салатні листя, зверху викладаємо салат з холодильника і подаємо його до столу в якості закуски або доповнення до основної страви.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь