Фаршировані рулетики з баклажанів з сиром і часником в духовці

Фаршировані рулетики з баклажанів з сиром і часником в духовці

Блюдо в італійському стилі з трьома видами сиру, ароматним соусом маринара і шпинатом. Подають такі рулетики в гарячому вигляді, і вони з успіхом можуть замінити повноцінну другу страву.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Баклажани промивають, відрізають кінчики, а основну частину ділять на слайси товщиною не більше 5 мм.
  • Скибочки змащують оливковою олією, злегка солять і обсмажують на сковороді гриль з кожного боку не більше хвилини.
  • У форму для запікання наливають половину потрібного обсягу соусу маринара.
  • У глибокій мисці змішують шпинат і рікоту, додають дрібно порубаний часник, розбивають яйце, всипають половину обсягу нарізаної дрібно моцарели і половину стружки сиру пармезан. Масу перемішують і доводять до смаку, приправивши потрібною кількістю солі і перцю, а також всипавши суміш італійських трав.
  • На кожну пластинку баклажана кладуть начинку і формують рулетик. Підготовлені напівфабрикати викладають щільно один до одного в форму для запікання з соусом, зверху поливають іншою частиною маринари і посипають частиною моцарели і пармезану, що залишилася.
  • Рулетики випікають в духовці близько півгодини, а потім подають до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь