Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширований м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 шт.
- Курячі стегена 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець болгарський 2 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Олія оливкова для смаження
- Сіль за смаком
- Вода 2 ст.
Кроки
- Промиваємо гарбуз, акуратно зрізаємо верхівку і витягуємо м’якоть.
- Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо її в сковороді до рум’янцю.
- Викладаємо до цибулі курячі стегна і готуємо їх до золотистого відтінку.
- Сюди ж кладемо моркву, нарізану невеликими кубиками.
- Слідом відправляємо подрібнену м’якоть гарбуза.
- Викладаємо болгарський перець і помідори. Солимо за смаком.
- Коли продукти стануть м’якими, приєднуємо до них зелень і подрібнені зубчики часнику.
- Начинку перемішуємо і викладаємо всередину гарбуза.
- Вливаємо трохи води і закриваємо гарбуз верхівкою. Обмазуємо продукт оливковою олією.
- Загортаємо заготовку в фольгу і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Через деякий час апетитне блюдо буде повністю готове! Подавайте до столу.