Гарбуз цілий з начинкою з м’яса і овочів

Гарбуз цілий з начинкою з м'яса і овочів

Смачне і поживне блюдо для домашнього столу – гарбуз, фарширований м’ясом і овочами. Здивуйте яскравим і соковитим продуктом своїх близьких. Частування не вимагає додаткового гарніру.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Промиваємо гарбуз, акуратно зрізаємо верхівку і витягуємо м’якоть.
  • Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо її в сковороді до рум’янцю.
  • Викладаємо до цибулі курячі стегна і готуємо їх до золотистого відтінку.
  • Сюди ж кладемо моркву, нарізану невеликими кубиками.
  • Слідом відправляємо подрібнену м’якоть гарбуза.
  • Викладаємо болгарський перець і помідори. Солимо за смаком.
  • Коли продукти стануть м’якими, приєднуємо до них зелень і подрібнені зубчики часнику.
  • Начинку перемішуємо і викладаємо всередину гарбуза.
  • Вливаємо трохи води і закриваємо гарбуз верхівкою. Обмазуємо продукт оливковою олією.
  • Загортаємо заготовку в фольгу і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Через деякий час апетитне блюдо буде повністю готове! Подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь