Покроковий рецепт приготування рагу з овочів з куркою

Смачне збалансоване блюдо для ситного обіду або легкої вечері. Овочеве рагу з куркою готується дуже просто і зручно тим, що овочі і м’ясо тушкуються в одній ємності.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 50 хвДрук
  • Куряче філе помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. Обсмажте м’ясо до золотистого кольору на рослинній олії.
  • Картоплю наріжте кубиками обсмажте окремо на рослинній олії.
  • Баклажани помийте, наріжте кубиками і також трохи обсмажте.
  • У каструлю викладіть м’ясо, баклажани і картоплю.
  • Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте соломкою, додайте його в каструлю.
  • Ріпчасту цибулю і моркву дрібно наріжте, пасеруйте на олії кілька хвилин. Потім перекладіть зажарку в каструлю.
  • Додайте сіль і спеції, влийте в каструлю гарячу воду, приблизно 400-500 мілілітрів. Доведіть овочеве рагу до кипіння, потім тушкуйте на повільному вогні 15-20 хвилин.
  • Після цього додайте нарізані помідори і тушкуйте ще 10 хвилин.

Потім можна розкладати овочеве рагу з куркою по тарілках і подавати на стіл.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь