Голубці з пекінської капусти на сковороді

Голубці з пекінської капусти на сковороді мають чудовий смак. Страва виходить соковитою та неймовірно апетитною. На відміну від голубців із білокачанної капусти, ці голубці виходять ніжнішими. Приготування страви займе не більше однієї години.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Збираємо інгредієнти для соковитих голубців. Відварюємо рис заздалегідь до напівготовності.
  • У глибокій мисці змішуємо фарш та відварений рис.
  • Звільнивши цибулю від лушпиння, промиваємо і подрібнюємо. Пасуємо до прозорості на олії. Кладемо до решти інгредієнтів. Солимо і перчимо.
  • Вимішуємо начинку до однорідності.
  • З пекінської капусти знімаємо підв’яле листя. Обрізаємо основу. Жорстку частину трохи відбиваємо кухонним молоточком.
  • На кожен лист кладемо пару столових ложок начинки. Повертаємо рулетом, підгинаючи бічні сторони до центру.
  • Сформовані голубці укладаємо у сковорідку.
  • У піалу кладемо томатну пасту та сметану. Вливаємо склянку гарячої води. Приправляємо гранульованим часником. Солимо і перчимо. Змішуємо складові.
  • Поливаємо томатним соусом голубці та розміщуємо на середньому вогні.
  • Дочекавшись закипання, прикриваємо, зменшуємо нагрівання і томимо 15 хвилин.

Страву подаємо порційно. За бажанням доповнюємо сметаною.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь