Голубці з свіжої капусти у мультиварці

Голубці зі свіжої капусти в мультиварці легко приготувати в домашніх умовах. Використання кухонної техніки помітно полегшить та прискорить кулінарний процес. Беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт та урізноманітнюйте меню домашніх обідів та вечерь.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Насамперед шматок м’яса прокручуємо через м’ясорубку.
  • Отриманий фарш викладаємо в глибоку миску, доповнюємо його промитим рисом, сіллю та перцем. Ретельно перемішуємо масу.
  • Качан капусти занурюємо в каструлю з окропом і варимо 5 хвилин. Перевертаємо та варимо ще стільки ж.
  • Акуратно дістаємо капусту і даємо охолонути. Вирізаємо качан.
  • Далі розм’якшений качан обробляємо на листя. Швидше за все, потрібно ще раз проварити капусту, після зняття четвертого або п’ятого листка.
  • На край капустяних листів кладемо трохи начинки.
  • Починаємо згортати капусту з начинкою.
  • Зовнішні краї капусти складаємо один до одного, збираючи у акуратні конвертики.
  • У такий спосіб формуємо всі голубці.
  • Подрібнюємо цибулю, часник і натираємо на тертці моркву.
  • Включаємо мультиварку в режимі «смаження» і вливаємо в чашу олію. Викладаємо сюди овочі і томимо їх близько 5 хвилин.
  • Додаємо до овочів томатну пасту.
  • Доповнюємо заготовку кубиками помідорів.
  • Солимо, перчимо продукти і томимо ще близько 2-3 хвилин.
  • На овочеву подушку викладаємо наші голубц
  • Вливаємо сюди склянку води чи бульйону.
  • Закриваємо кришку мультиварки і вмикаємо режим «тушкування» на 20 хвилин.

Голубці зі свіжої капусти у мультиварці готові. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь