Цей смачний листковий салатик буде займати гідне місце на вашому столі. Поєднання інгредієнтів просто приголомшливе! Солодка кукурузка, найніжніші яйця і крабові палички дуже вдало гармоніюють з соковитою пружною капустою. Салатик виходить дуже соковитим, тому що більшість інгредієнтів відповідні.
Тут потрібно купити капусту з морквою – вона напевно знайдеться в будь-якому Корейському відділі супермаркету або на ринку. Збирати салат краще в плоскому блюді з бортиками. Тут відмінно підійде скляна форма для запікання. Можна зібрати салат і в кулінарному кільці, але великий ризик, що він розсиплеться за рахунок соковитості більшості складових.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кукурудза консервована 400 гр.
- Морська капуста з морквою 200 гр.
- Крабові палички 200 гр.
- Сир напівтвердий 50 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Майонез столовий молочний
Кроки
- Яйця наріжте кубиками і відкладіть в сторону.
- Крабові палички теж наріжте невеликими шматочками і так само відставте в сторону.
- У форму, де будете збирати салат, викладіть шар морської капусти з морквою. Розрівнявши. Покрийте сіточкою з майонезу.
- Наступний шар – крабові палички. Потрібно використовувати половину. Розрівнявши.
- Відразу ж на крабові палички викладіть шар з половини нарізаних яєць. Розподіліть по поверхні. Покрийте майонезною сіткою.
- Далі викладіть кукурудзу з банки (теж половину), зливши попередньо рідину. Розрівнявши.
- Повторіть всі шари в тому ж порядку. Останній шар кукурудзи змастіть майонезом.
- Сир натріть на дрібній тертці і викладіть фінальним шаром на салат.