Готуємо салат з крабових паличок з морською капустою і кукурудзою

салат з крабових паличок з морською капустою і кукурудзою
Час приготування: 25 хв

Цей смачний листковий салатик буде займати гідне місце на вашому столі. Поєднання інгредієнтів просто приголомшливе! Солодка кукурузка, найніжніші яйця і крабові палички дуже вдало гармоніюють з соковитою пружною капустою. Салатик виходить дуже соковитим, тому що більшість інгредієнтів відповідні.

Тут потрібно купити капусту з морквою – вона напевно знайдеться в будь-якому Корейському відділі супермаркету або на ринку. Збирати салат краще в плоскому блюді з бортиками. Тут відмінно підійде скляна форма для запікання. Можна зібрати салат і в кулінарному кільці, але великий ризик, що він розсиплеться за рахунок соковитості більшості складових.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
25 хвДрук
  • Яйця наріжте кубиками і відкладіть в сторону.
  • Крабові палички теж наріжте невеликими шматочками і так само відставте в сторону.
  • У форму, де будете збирати салат, викладіть шар морської капусти з морквою. Розрівнявши. Покрийте сіточкою з майонезу.
  • Наступний шар – крабові палички. Потрібно використовувати половину. Розрівнявши.
  • Відразу ж на крабові палички викладіть шар з половини нарізаних яєць. Розподіліть по поверхні. Покрийте майонезною сіткою.
  • Далі викладіть кукурудзу з банки (теж половину), зливши попередньо рідину. Розрівнявши.
  • Повторіть всі шари в тому ж порядку. Останній шар кукурудзи змастіть майонезом.
  • Сир натріть на дрібній тертці і викладіть фінальним шаром на салат.
Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь