Готуємо салат з цвітної капусти з помідорами і солодким перцем

салат з цвітної капусти з помідорами і солодким перцем

А така зимова заготівля з цвітної капусти полюбиться в томатному соку, особливо може сподобатися любителям маринованого солодкого перцю. Використовувати її ви можете не тільки як гарнір або закуску, але і додавати в суп. Із зазначеного в рецептурі кількості продуктів вийде приблизно 2,5 л смачного салату, який в зимовий час допоможе наситити організм корисними вітамінами і протистояти вірусним захворюванням.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 17 хвДрук
  • Промийте капусту. Розділіть акуратно на суцвіття, основну ніжку для приготування не використовуйте.
  • Скип’ятити воду. Закиньте підготовлений овоч. Варіть до напівм’якого стану. Рідину злийте.
  • Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте середніми кубиками. Забарвлення овоча ролі не грає, тому можете використовувати різнокольоровий або одного кольору.
  • Томати пропустіть через м’ясорубку або збийте блендером. Якщо хочете отримати більш ніжну заливку, то отриману масу можете пропустити через сито.
  • Поставте на вогонь. Посоливши. Насипте цукор, при бажанні можете використовувати меншу кількість. Влийте олію і оцет. Перемішавши. Варіть 10 хвилин на мінімальному полум’ї.
  • Додайте кольорову капусту і болгарський перець. Перемішайте і поваріть після закипання 20 хвилин.
  • Додайте порубаний часник. Варіть 7 хвилин.
  • Перекладіть в стерильні банки і закрийте стерильними кришками. Переверніть і укрийте пледом. Залиште поки заготовки не охолонуть.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь