Готуємо салатну заправку «лимонний вінегрет»

салатна заправка «лимонний вінегрет»

Ця заправка – ідеальний варіант для будь-якого листового салату. Яскрава, ароматна, з легким кислуватим післясмаком, який тільки підкреслить всю красу вашого овочевого салату.

Гірчицю «Діжон» можна замінити на будь-яку іншу. Головна умова – вона не повинна бути гострою. Коли будете знімати цедру з лимона, ні в якому разі не використовуйте білу його частину – тільки жовту. Саме біла частина гірчить, і смак у заправки буде вже не тим. В кінці обов’язково спробуйте заправку на сіль.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 хвДрук
  • У банку налийте 8 столових ложок оливкової олії.
  • Додайте до нього гірчицю, сіль, цукор, подрібнену цедру лимона і лимонний сік. Слідкуйте, щоб не потрапили лимонні кісточки.
  • Поперчіть на свій смак.
  • Закрийте кришкою і гарненько збовтайте протягом 20-30 секунд.
  • Зберігайте заправку в холодильнику протягом 3 днів.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь