Грецький салат з пекінською капустою

Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими громадянами. Часто в грецький салат додають листя салату. Але в рецепті, який представлений до вашої уваги, даний інгредієнт замінений на пекінську капусту. І вийшло анітрохи не гірше.

Що ж потрібне для приготування грецького салату з пекінською капустою

Готуємо необхідні інгредієнти.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 136 ккал
Білки: 1.5 г
Жири: 12.4 г
Вуглеводи: 4.7 г
Кроки
20 хвДрук
  • Огірок промиваємо та нарізаємо кубиком середнього розміру.
  • Миємо болгарський перець, позбавляємося кісточок і нарізаємо його тонкими смужками.
  • Далі необхідно вимити помідори та нарізати їх кубиками середнього розміру.
  • Оливки нарізаємо кружальцями.
  • Нарізані овочі необхідно змішати у глибокому салатнику, додавши до них нарізаний кріп.
  • Злегка промиваємо пекінську капусту і дрібно шаткуємо її. Відправляємо нарізану капусту до решти овочів.
  • Присмачуємо салат оливковою олією та яблучним оцтом.
  • “Фету” нарізаємо великим кубиком і відправляємо в салат.
  • Все ретельно перемішуємо, при необхідності солимо і знову перемішуємо.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь