Хрусткі мариновані кабачки слайсами на зиму в банках

Смачні хрусткі кабачки можна заготовити на зиму в домашніх умовах. Таке частування обов’язково здивує ваших домашніх і гостей. Беріть на замітку простий рецепт, який стане вашим коронним кулінарним виконанням.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Гарненько промиваємо кабачки і ріжемо їх рівними по товщині кружечками.
  • Промиваємо і обшпарюємо банки. Занурюємо в них лавровий лист, кріп, шматочки часнику і горошини чорного перцю.
  • Сюди ж щільно укладаємо кружечки кабачка.
  • Для маринаду кип’ятимо воду і розчиняємо в ній сіль з цукром.
  • Вимикаємо вогонь і відразу ж вливаємо оцет.
  • Заливаємо заготовки гарячою рідиною. Переставляємо їх у велику каструлю з киплячою водою і рушником на дні. Стерилізуємо 10 хвилин.
  • Закриваємо наповнені банки кришкою і даємо їм охолонути.
  • Хрусткі кабачки на зиму готові! Можна забирати на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь