Страви з м'ясного фаршу
Калорійність на 100 грам (кбжу):
17.0 г.
Білки21.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи263
ккалДолму готують з молодого виноградного листя. Її можна запекти, тушкувати або приготувати на пару. У цьому рецепті долма буде тушкована в сметані і вийде дуже ніжною.
Класична лазанья з фаршем у духовці – ситна та смачна страва, яка може бути гарним варіантом для святкової вечері або сімейного обіду. Приготування лазаньї освоїть навіть новачок, якщо...
Галушки з м’ясом – це «лінивий» аналог усіма улюблених пельменів, які готуються у кілька разів швидше та простіше. Незважаючи на всі плюси, готова страва також володіє чудовими смаковими.
Ще один спосіб приготувати смачну і соковиту долму – це запекти її в духовці. Блюдо нудиться при високій температурі, просочуючись ароматами спецій і виноградного листя. Фарш для долми...
Долма схожа з голубцями. М’ясо також загортається, але не в капустяний лист, а в виноградний. Коли немає свіжого виноградного листя, то його можна замінити на мариновані.
Овочеве рагу з фаршем родом з Радянського Союзу, його можна було купити в кожній державній їдальні. Воно було дуже ситним і калорійним. З тих пір пройшло багато часу,...
Якщо вам потрібно більш ситне блюдо, ніж просто запечені овочі, тоді додайте в рататуй м’ясний фарш. Блюдо вийде дуже смачним і в міру легким, а тому сподобається навіть...
Долма – дуже смачні голубці з м’яса і виноградного листя. Блюдо виходить дуже насиченим і ароматним. Його можна подавати з соусами на основі йогурту, майонезу і сметани.
Оригінальні хрусткі чебуреки виходять з тонкого лаваша з фаршем. Такий спосіб приготування дозволить швидко отримати готовий продукт, а також підійде тим, хто не любить возитися з тістом.
Тут в начинку для мантів додається білокачанна капуста, це додає страві незвичайний смак, але капуста вдало поєднується з м’ясним фаршем. Вироби готуються в пароварці.
Якщо вдома немає спеціальних пристроїв, в яких можна приготувати манти на пару, на допомогу прийде звичайна духовка. Такий спосіб також дозволяє зробити великий обсяг виробів відразу.
Порадуйте близьких хрустким частуванням з апетитною м’ясною начинкою. Приготуйте домашні чебуреки на ніжному кефірному тісті. Готову страву подавайте з улюбленими соусами!
Просте і швидке тісто для домашніх чебуреків виходить на мінеральній воді. Поживне частування порадує хрусткою скоринкою і приємним рум’янцем. Пригостіть близьких ароматним гарячим блюдом!
У пароварці можна готувати безліч звичних страв, в тому числі манти. Завдяки приготуванню на пару вони виходять соковитими і не втрачають своєї форми.
Дуже смачне і поживне блюдо, яке можна подати на перше до обіду. У приготуванні гречаного супу немає особливих труднощів. Фрикадельки для супу можна зробити з будь-якого наявного у...
Популярний рецепт хрустких пухирчастих чебуреків – на горілці. Приготуйте частування на своїй кухні. Поживне блюдо оцінять ваші домашні або гості. Подавайте закуску гарячою!
Такий рецепт підійде для тих, хто хоче спробувати котлети з капусти, але не може обійтися без м’яса. Капуста підкреслює смак м’яса і робить котлети особливо соковитими.
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Смачне і апетитне частування для вашого столу – рум’яні чебуреки з соковитою м’ясною начинкою. Приготуйте поживну страву за простим домашнім рецептом і порадуйте близьких.
Загалом це називається шляхетним французьким словом террін. Але й хлібом теж – мабуть, бо печеться у кексово-хлібній формі. Він виходить дуже смачний, коли гарячий. Але якщо ви приготуєте...