Ситне і дуже смачне овочеве рагу з фаршем

овочеве рагу з фаршем

Овочеве рагу з фаршем родом з Радянського Союзу, його можна було купити в кожній державній їдальні. Воно було дуже ситним і калорійним. З тих пір пройшло багато часу, але і сьогодні таке блюдо часто готують вдома.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • На розігріту сковороду влийте олію і викладіть фарш. Обсмажте його до рум’яної скоринки.
  • Цибулю наріжте півкільцями, моркву – також. Додайте овочі до фаршу і смажте ще 5 хвилин.
  • Картоплю наріжте часточками, викладіть її на сковороду і смажте під кришкою 5-7 хвилин.
  • Кабачки, баклажани і болгарський перець наріжте кубиками, викладіть овочі на сковороду і тушкуйте рагу ще 15 хвилин. Далі додайте томатну пасту, подрібнений часник, сіль і спеції, перемішайте і тушкуйте 5-7 хвилин.
  • Після цього накрийте сковороду кришкою і дайте настоятися під кришкою 10 хвилин.

Овочеве рагу з фаршем розкладіть по тарілках і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь