Рецепти страв з яловичого фаршу
Калорійність на 100 грам (кбжу):
17.2 г.
Білки20.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи254
ккалУявіть собі: існує кілька десятків видів пасти (або, якщо простіше, макаронів). Від її форми, будь то зірочки або черепашки, залежить смак і подача страви. Серед найбільших і апетитних...
Рецепт голубців передається від матері до дочки, зазвичай у господинь є свої тонкощі і нюанси в приготуванні цього чудового блюда. Голубці зі свіжої капусти, хороші тим, що тушкуються...
Всі мами як мами, а моя — вигадниця. У той час як однокласники кривилися і стогнали над тарілкою борщу, я з задоволеним виглядом виловлювала фрикадельки. Ні, моя мама...
Коли я думаю про саме затишне і домашнє блюдо, на думку відразу приходять тефтелі з томатною підливою. У моєму будинку вони просто нарозхват. Ароматний густий соус подобається як...
Сьогоднішній рецепт ідеальний для тих любителів східної кухні, у яких немає ні спеціальної мантоварки, ні пароварки. Ми розповімо, як приготувати соковиті і ароматні манти на звичайній сковороді.
Класичний томатний соус маринара — основа основ італійської кухні. Своїм букетом смаків і ароматів прикрашає піцу, випічку, пасту, рис, брускетти. Та все що завгодно!
Звичайні котлети вже набридли, і ви мрієте про різноманітність? Тоді прийшла пора приготувати їх турецький варіант з дуже оригінальною назвою – «жіноче стегенце».
Співчуваю тим жінкам, які намагаються тримати себе у формі, при цьому готуючи чоловікові і дітям всякі смаколики. Я теж страждаю від цього. Іноді так складно встояти перед спокусою...
Цими ласощами пригощала моя троюрідна сестра, коли ми з родиною гостювали у неї на Закарпатті. Коронних страв на столі було хоч відбавляй. Але серед усіх самими незвичайними здалися...
Досвідчені господині знають, що купувати фарш в магазині не варто. Якість у нього досить сумнівна. Краще піти на ринок в кінці дня і сторгувати пристойний шматок м’яса. І...
Осетинські пироги більше нагадують коржик і мають приємну особливість-тонке тісто і велика кількість начинки в ньому. Раніше ці пироги вважалися священними, їх готували тільки на релігійні свята.
Мою рідню хлібом не годуй, а пельмені повинні бути на столі. Їх у нас цінують вище будь-якого делікатесу. Причому магазинні пельмені чоловік не котирує, та й страшно годувати...
Це не просто м’ясна страва, а смак дитинства. Тому пропонуємо приготувати м’ясні кульки, як в садку – по ГОСТу радянської кулінарії.